Δυο ανήλικοι στο νοσοκομείο από αλκοόλ

Δυο ανήλικοι στο νοσοκομείο από αλκοόλ


“Πίτα” από το μεθύσι εντοπίστηκαν, το απόγευμα της Παρασκευής, ένα 16χρονο αγόρι και ένα 15χρονο κορίτσι, στο πάρκο της περιοχής του Ορφανοτροφείου, απέναντι από το Μουσικό Γυμνάσιο. Τα παιδιά εντόπισε περιοπολία της ΕΛ.ΑΣ., ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τα παιδιά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τα δυο παιδιά εισήχθησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου οι

γιατροί και προσωπικό “έπεσαν” πάνω τους για να συνεφέρουν τα παιδιά. Το μεν κορίτσι μάλιστα πήρε εξιτήριο περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, ενώ το αγόρι παρέμεινε για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο εφημερεύων γιατρός ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές για την παραλαβή των ανήλικων σε κατάσταση μέθης και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες και οι λόγοι που τα δυο ανήλικα παιδιά βρέθηκαν να έχουν καταναλώσει αλκοόλ και μάλιστα αρκετή ποσότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα δεκαπεντάχρονων και δεκαεξάχρονων παιδιών, της οποίας μέλη ήταν το ανήλικο κορίτσι και αγόρι, αγόρασαν περισσότερες από έξι φιάλες κρασιού από παντοπωλείο και μετέβησαν στο πάρκο, για να κάνουν πάρτι. Από κοινού, φαίνεται να άνοιξαν διαδοχικά την μια μετά την άλλη φιάλη «διασκεδάζοντας» κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Οι δυο ανήλικοι κάποια στιγμή, έχοντας προφανώς καταναλώσει ποσότητα δυσανάλογη της ηλικίας, του σωματότυπου και του οργανισμού τους, άρχισαν να έχουν τις επιπτώσεις του οινοπνεύματος που έγιναν εμφανείς όχι μόνο από τους υπόλοιπους ανήλικους της παρέας, αλλά και από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο και με την σειρά της κάλεσε το ΕΚΑΒ να παραλάβει τα δυο παιδιά.

Πηγές: Ρεθεμνιώτικα Νέα – Cretalive.gr

Share this post