Ζήτηση ρεκόρ για την μπύρα των Iron Maiden

Ζήτηση ρεκόρ για την μπύρα των Iron Maiden

Iron_Maiden_beer

Η οικογενειακή ζυθοποιία Robinsons  στο Cheshire, ζυθοποιεί τρεις παρτίδες την ημέρα, για πρώτη φορά σε 175 χρόνια, προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση για τη νέα μπύρα των Iron Maiden.

Η εφημερίδα Sun γράφει ότι πάνω από 100 χώρες έχουν υπογράψει για την προμήθεια της ale , που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον τραγουδιστή του heavy metal group Bruce Dickinson.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Robinsons ‘Oliver Robinson εργάζεται έξι μέρες την εβδομάδα, προκειμένου να ανταποκριθούν στη ζήτηση για την μπίρα, η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 9 Μαΐου.

Πάνω από 250.000 pints της Trooper έχουν προπωληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από την κυκλοφορία της.

«Δεν έχουμε ξοδέψει δεκάρα για διαφήμιση. Αυτή είναι ιστορική στιγμή για τη ζυθοποιία, είπε στη The Sun” ο διευθυντής marketing της Robinsons ‘David Bremner.

Η μπύρα πήρε το όνομά της, από το single των Iron Maiden, του 1983, The Trooper.

Η ετικέτα διαθέτει μια φιγούρα σε ένα πεδίο μάχης ντυμένη με ένα κόκκινο στρατιωτικό σακάκι κρατώντας ένα σπαθί και κουρελιασμένη σημαία Union Jack.

Ευρύτερα γνωστή για την Old Tom ale της, η Robinsons κάνει μπύρα στο Unicorn Brewery στο Stockport από το 1838.

Η συνεργασία με τους Iron Maiden δεν είναι η πρώτη εισβολή της ζυθοποιίας σε μπύρα προσωπικοτήτων – το 2011 συνεργάστηκε με το συγκρότημα από το Manchester,  Elbow, για την παρασκευή της Rocket Boys! beer

Με 15 studio άλμπουμ στο ενεργητικό τους και περίπου 90 εκατομμύρια άλμπουμ, οι Iron Maiden συνεχίζουν την Maiden England παγκόσμια περιοδεία τους αυτό το καλοκαίρι.

Share this post