Ζευγάρι έδωσε φιλοδώρημα σε σερβιτόρο $ 1.500 και 48 μπύρες

Ζευγάρι έδωσε φιλοδώρημα σε σερβιτόρο $ 1.500 και 48 μπύρες

Pazzo

Ένας σερβιτόρος έμεινε άναυδος αφού πήρε 1.500 δολάρια φιλοδώρημα από ένα ζευγάρι, που αγόρασαν επίσης για 240 δολάρια μπύρες για όλο το προσωπικό του εστιατορίου.

Ο Carlos Perez, 35 ετών, έλαβε το γενναιόδωρο φιλοδώρημα μετά από ένα ιδιαίτερα κουραστικό απόγευμα υπηρεσίας, στο Pazzo! εστιατόριο στη Φλόριντα, όπως αναφέρθηκε από newsnet5.com.

Το αγνώστων στοιχείων ζευγάρι, το οποίο είπε ότι ήταν πρώην εργαζόμενοι σε εστιατόριο, πρώτα παρήγγειλε ένα από τα πιο ακριβά μπουκάλια κρασί του μενού πριν ζητήσουν από το σεφ να μαγειρέψει μοσχάρι marsala, παρόλο που δεν ήταν στο μενού, δίνοντας ένα λογαριασμό $ 20 στο σεφ.

Ο σεφ ετοίμασε το γεύμα χωρίς επιπλέον κόστος.

Για να τον ευχαριστήσει το ζευγάρι ρώτησε ποια ήταν η αγαπημένη μπύρα του σεφ και ζήτησαν να προστεθούν στο λογαριασμό τους δύο κιβώτια Corona Light για το προσωπικό – που κόστιζαν 240 δολάρια.

Αλλά η γενναιοδωρία τους δεν σταμάτησε εκεί.

Το ζευγάρι άφησε επίσης το φιλοδώρημα $ 1.500 για τον Perez για να φτιάξει το 2004 Honda Civic του,ο οποίος είπε στο ζευγάρι ότι είχε καεί η φλάντζα, αφού τον είχαν ρωτήσει σχετικά με το τι θα έκανε αν είχε κάποια χρήματα.

Ο Perez προσπάθησε να αρνηθεί το φιλοδώρημα, αλλά ο άντρας επέμενε, λέγοντάς του να τα χρησιμοποιήσει για να φτιάξει το αυτοκίνητό του.

Ο σερβιτόρος είπε αργότερα στο newsnet5: “Είναι επιβεβαιωμένο ότι κάνω αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω, και ο τρόπος που το κάνω προφανώς εκτιμάται.”

Share this post