ΚΑΙ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «Άμβυξ Œnothèque»

ΚΑΙ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «Άμβυξ Œnothèque»


Συμφωνία για πανελλαδική διανομή

Η «Άμβυξ Œnothèque» συνεχίζει δυναμικά, θέλοντας να ενισχύσει άμεσα την παρουσία της στην αγορά του Κρασιού, προσθέτοντας μια ακόμη συνεργασία στο portfolio της. Η συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διάθεση και διανομή του «Κτήματος Καριπίδη».

Το «Κτήμα Καριπίδη» βρίσκεται στην Κεντρική Ελλάδα, στην τοποθεσία «Βούναινα» λίγο έξω από την Λάρισα. Το 1985 ο Παντελής Καριπίδης φυτεύει

τα πρώτα 200 στρέμματα αμπελώνων εφαρμόζοντας αποκλειστικά μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας.
Σήμερα, μετά από 25 χρόνια, τα κρασιά του Κτήματος Καριπίδη απολαμβάνουν την εκτίμηση των επαγγελματιών αλλά και του οινοφιλικού κοινού, αναγνωρίζοντας τους την εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής που τα διακρίνει. Το όραμα του οινοποιείου, για την παραγωγή οίνων ποιότητας με προσωπικότητα, υλοποιείται και η συνεργασία με την ΑΜΒΥΞ φιλοδοξεί να ενισχύσει περεταίρω την παρουσία τους στην ελληνική άμπελο – οινική σκηνή και να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Άμβυξ, κ. Αλβέρτος Ρεβάχ, δήλωσε «Οι στόχοι που έθεσε η Άμβυξ Œnothèque παίρνουν σάρκα και οστά με γοργούς ρυθμούς και είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που το Κτήμα Καριπίδη ενώνει το όραμα του με το δικό μας έτσι ώστε το Ελληνικό ποιοτικό κρασί να αποκτήσει συμμάχους και ερείσματα στην υγιή παρουσία και εμπορία του».

Ο κος Παντελής Καριπίδης, ιδιοκτήτης του «Κτήμα Καριπίδη» δήλωσε: «Η είσοδος της ΑΜΒΥΞ στην εμπορία του κρασιού δημιουργεί νέα δεδομένα, και το πλαίσιο για την ανάπτυξη του οινικού κλάδου και τη δυναμική παρουσία των παραγωγών σε μια αγορά με δυνατότητες. Η συνεργασία με την ΑΜΒΥΞ μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το όραμα μας.»

Share this post