Νέα sparkling βότκα κάνει θραύση στο Χονγκ Κονγκ

Νέα sparkling βότκα κάνει θραύση στο Χονγκ Κονγκ

Η Stockholm, μία εταιρεία αποσταγμάτων με βάση το Χονγκ Κονγκ, έχει προστεθεί στον αυξανόμενο αριθμό των ασυνήθιστων παραλλαγών βότκας με το λανσάρισμα μιας αφρώδους βότκας.

Το προϊόν, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση HKTDC Wine & Spirits την περασμένη εβδομάδα, έχει 40% abv και χρησιμοποιεί μια ειδική μέθοδο ενανθράκωσης για να σταματάει τις φυσαλίδες να διαφεύγουν όταν το ποτό σερβίρεται, σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας Roger Johansson.

Αν και δεν είναι η πρώτη αφρώδης βότκα που παράγεται – στις υπόλοιπες περιλαμβάνονται οι Vodka O2 , Camitz και Le Grand Saint – o Johansson πιστεύει ότι υπάρχει δυναμική για το προϊόν του ειδικότερα στο Χονγκ Κονγκ.

Η αφρώδης αυτή βότκα, έχει σχεδιαστεί για να πίνεται σκέτη ή ως βάση σε ποτά με σόδα, εξήγησε ο Johansson.

Επειδή η βότκα είναι αφρώδης,  χρειάζεται λιγότερη σόδα, για τη διατήρηση της καθαρότητάς της,” είπε στο db .

Η Stockholm διανέμει επίσης στο Χονγκ Κονγκ, το Ron de Jeremy, ένα ρούμι που ξεκίνησε στις ΗΠΑ πριν από έξι χρόνια και πήρε το όνομά του από τον Ron Jeremy, που θεωρείται ο πιο διάσημος πορνοστάρ του κόσμου.

Το ρούμι παρουσιάστηκε στην Ασία για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα στην έκθεση του Χονγκ Κονγκ, όπου η Stockholm ανήγειρε μια χαρτονένια φιγούρα του πορνοστάρ , με το παρατσούκλι του “The Hedgehog”, για να προσελκύσουν την προσοχή.

Ο Johansson είπε ότι οι επισκέπτες στο περίπτερο αναγνώρισαν αναμφισβήτητα το Ρον, αλλά μερικές φορές  δείχνανε αμήχανοι για να το παραδεχθούν αυτό.

Share this post