Ρωσίδα bartender κέρδισε στον διαγωνισμό Bacardi Legacy

Ρωσίδα bartender κέρδισε στον διαγωνισμό Bacardi Legacy

0

Bacardi_legacy_winner
Η Ρωσίδα bartender Elizaveta Evdokimova κέρδισε το φετινό διαγωνισμό Bacardi Legacy Global Cocktail, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο αποστακτήριο της Bacardi στο Πουέρτο Ρίκο την Κυριακή.

Η Evdokimova, bartender στο Delicatessen στη Μόσχα, επικράτησε από ένα πεδίο 19 bartenders και τώρα θα αναλάβει έναν ρόλο πρεσβευτού με την Bacardi κατά το επόμενο έτος.

Στο πλαίσιο του ρόλου της, η Evdokimova θα σερβίρει το κοκτέιλ της The Knight Cup (Bacardi, αγκινάρα λικέρ, γρεναδίνη λικέρ και σιρόπι ζάχαρης), σε μπαρ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο David Κόρδοβα, παγκόσμιος πρεσβευτής του Bacardi, δήλωσε: «η Elizaveta έχει δημιουργήσει ένα όμορφο νέο κοκτέιλ Bacardi που έχει μια πραγματική μοναδικότητα. Είναι απλό να γίνει, είναι εύκολο να καταναλωθεί και συνδυάζει μια αρσενική γεύση με μια θηλυκή αφή. ”

Η Elizaveta, δήλωσε: «Υπήρξαν κάποιοι απίστευτοι bartenders και εξαιρετικά κοκτέιλ στο διαγωνισμό Είμαι τόσο περήφανη και πολύ ενθουσιασμένη για τη κατάκτηση του Knight Cup σε όλο τον κόσμο ”

Κριτές στο διαγωνισμό ήταν οι: Enrique Comas, μέλος της οικογένειας Bacardi? ο Maestro de Ron Bacardi José Sanchez Gávito? Salvatore Calabrese, του Salvatore στο Playboy μπαρ στο Λονδίνο? Simon Difford, ιδρυτής της diffordsguide? Alex Kratena από το Artesian μπαρ στο Langham Hotel στο Λονδίνο? Jörg Meyer του Le Lion στο Αμβούργο, Nicolas Saint-Jean, παγκόσμιος πρωταθλητής flair και Marc Bonneton και Shingo Gokan, νικητές του Bacardi Legacy το 2011 και 2012 αντίστοιχα.

Στις ημέρες μέχρι το μεγάλο τελικό, η Bacardi φιλοξένησε τους 19 bartenders για “μια εβδομάδα εκπαίδευσης και ανταγωνισμού” στο Μαϊάμι και το Πουέρτο Ρίκο.

Μετά τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης το πεδίο περιορίστηκε σε οκτώ bartenders. Παράλληλα με την Evdokimova οι άλλοι επτά φιναλίστ ήταν: Mario Hofferer Αυστρίας, Dennis Wolf  Γερμανία, Nick Koumbarakis Νότια Αφρική, Boudy Ghostine Σουηδία, Suwincha Singsuwan  Ταϊλάνδη, Chris Moore Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και Nick Nistico των ΗΠΑ.

0

Share this post