Τετάρτη 4 Νοεμβρίου Guest chef Canteen Νίκος Κοντοσώρος

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου Guest chef Canteen Νίκος Κοντοσώρος

0

canteen_menu
Ο Νίκος Κοντοσώρος σεφ του ομώνυμου εστιατορίου στο Ξινό Νερό Φλώρινας είναι ο guest chef που θα μαγειρέψει ένα signature μενού για τους φίλους της γαστρονομίας στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο Canteen.

Η κουζίνα του Κοντοσώρου , είναι Ελληνική -τοπική- παραδοσιακή με fusion επιρροές. Τα υλικά, όλα φρεσκότατα, εξ ολοκλήρου προέρχονται από τον κήπο που υπάρχει ανάμεσα στο ξενώνα και τον φούρνο αλλά και τα γύρω δάση της περιοχής-στα πρότυπα του René Redzepi- απ’ όπου συλλέγονται με μεγάλη προσοχή μοναδικές ποικιλίες μανιταριών που προσθέτουν ιδιαίτερα αρωματικά χαρακτηριστικά σε πολλές από τις δημιουργίες του.

260820109513

Ο Νίκος Κοντοσώρος, ανήσυχος με ανεξάντλητη διάθεση δημιουργίας, διακρίνεται για την ευγένεια και την απλότητα του, προσφέροντας στους πελάτες του μια ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και έξοχους συνδυασμούς του μενού με επιλογές από την πολύ καλά οργανωμένη κάβα του. Ένα απόλυτος γαστρονομικός προορισμός, που συγκινεί με το μεράκι του ιδιοκτήτη και της ομάδας του, αφήνοντας ενθουσιασμένους τους επισκέπτες με τις δημιουργικές του εμπνεύσεις που προσφέρουν γαστριμαργικές εκπλήξεις σε απαιτητικούς ουρανίσκους.
.
To μενού του πολυβραβευμένου σεφ θα συνοδέψουν κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη.
ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μανιτερόσουπα βελουτέ
Κριθαράκι με ελιές και φέτα
Σαλάτα φακές με ελιές, φέτα, λιαστή ντομάτα και σέλινο
Χοιρινό πλευρό με πουρέ σελινόριζας και μήλου
Γλυκό γκοργκοντζόλα με κυδώνι
Τιμή Μενού με τα κρασιά του Κτήματος ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ 37€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 2285 20

Cabteen Δημ. Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη

0

Share this post