Το Wild Turkey διπλασιάζει την παραγωγή του

Το Wild Turkey διπλασιάζει την παραγωγή του

0


Η Gruppo Campari έχει επενδύσει 50 εκατομμύρια δολάρια για να διπλασιαστεί η δυναμικότητα του αποστακτηρίου ουίσκι Wild Turkey .

Η νέα 134.000 τετραγωνικών ποδιών επέκταση δίνει την ικανότητα παραγωγής 11 εκατομμυρίων γαλονιών ετησίως, από τα 5 εκατομμύρια γαλόνια του προηγούμενου αποστακτηρίου που για πρώτη φορά τέθηκε σε λειτουργία το 1869.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας του Κεντάκι, ο Steve Beshear δήλωσε:

«Αυτή η εταιρεία αντιπροσωπεύει τις ρίζες του Κεντάκι με υπερηφάνεια, και η επένδυσή της στο Κεντάκι έχει αποκομίσει μεγάλη επιτυχία και παγκόσμια εκτίμηση. Αυτή η επέκταση δεν θα φέρει μόνο το δυναμικό των περισσότερων θέσεων εργασίας στο Κεντάκι, αλλά θα οδηγήσει επίσης σε συνεχή σταθερότητα και μακροζωία αυτή την αξιόλογη επιχείρηση. “

Το νέο αποστακτήριο χαρακτηριστικά περιλαμβάνει την βελτίωση του ελέγχου των εκπομπών, ανακύκλωση του νερού και ένα σύστημα ανανεώσιμων καυσίμων. Το πρώτο παλαιωμένο Wild Turkey από το νέο αποστακτήριο θα είναι στη διάθεση των οπαδών ουίσκι το 2016.

Η εταιρεία έχει επίσης κυκλοφορήσει πρόσφατα το Wild Turkey 81 στις ΗΠΑ, ένα μπέρμπον μπλενταρισμένο από το γιο του master οινοπνευματοποιού Jimmy Russell. Επιπλέον, το σύνολο του Wild Turkey στις ΗΠΑ, θα κυκλοφορήσει με μια ανανεωμένη συσκευασία, καθώς θα τρέξει και μια νέα εκστρατεία μάρκετινγκ που ονομάζεται “Give ’em the Bird.”

Το Wild Turkey διανέμεται στις ΗΠΑ από την Skyy Spirits. Βασικές αγορές του Wild Turkey περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Το Gruppo Campari απέκτησε την​επιχείρηση του Wild Turkey από την Pernod Ricard, το 2009.

0

Share this post