Η Dom Perignon λέει ότι μπορεί να στέλνει Σαμπάνια στο σπίτι

Η Dom Perignon λέει ότι μπορεί να στέλνει Σαμπάνια στο σπίτι

Η  Dom Pérignon έχει δρομολογήσει μια υπηρεσία ” πολυτελούς παράδοσης μιας ώρας “ στις ΗΠΑ, επιτρέποντας σε εκείνους που χρειάζονται άμεσα σαμπάνια να κάνουν κλικ και να αγοράσουν από το κινητό τους την τέλεια παγωμένη σαμπάνια που παραδίδεται στην πόρτα τους σε μια ώρα …

Ο οίκος σαμπάνιας που ανήκει στην LVMH, συνεργάστηκε με την αμερικανική εφαρμογή  αγοράς αλκοόλ Thirstie, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι «σαν να έχετε ένα μπάτλερ στην τσέπη σας».

Η υπηρεσία αναγνωρίζει τη «ζήτηση και την αμεσότητα που χρειάζεται ο καταναλωτής παγκοσμίως », δήλωσε ο αντιπρόεδρος Dom Pérignon, Jorge Cosano.  Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας αυξανόμενης τάσης για κρασί, μπύρα και οινοπνευματώδη κατά παραγγελία.

 

Η Veuve Clicquot, άλλη μια μάρκα της Moët Hennessy, συνεργάστηκε με την εταιρία Deliveroo τον περασμένο Δεκέμβριο για να κάνει delivery στα σπίτια και τα γραφεία του Λονδίνου μέσα στην εορταστική περιόδο.

Πριν από αυτό, η Majestic Wine, συνεργάστηκε επίσης με την Deliveroo κατά το καλοκαίρι του 2016, ισχυριζόμενο ότι παραδίδει μπουκάλια στους Λονδρέζους σε “κατά μέσο όρο 20 λεπτά”. Αρκετά άλλα μπαρ κρασιού και εφαρμογές έχουν επίσης προσυπογράψει στη Deliveroo, ενώ αντίπαλοι όπως το Uber και το Amazon έχουν επιδιώξει να επωφεληθούν μέσω των δικών τους πλατφορμών.

Εκτός από την εφαρμογή Thirstie και η ιστοσελίδα  Domperignon.com υλοποιεί επίσης την υπηρεσία 1 ώρας, προωθώντας την αποστολή των Dom Pérignon, Vintage 2006 και P2 1998.

Διαβάστε ακόμα: Dom Pérignon, μύθοι και αλήθειες

Share this post