Ο ράπερ Mike D των Beastie Boys άλλαξε επάγγελμα και έγινε sommelier

Ο ράπερ Mike D των Beastie Boys άλλαξε επάγγελμα και έγινε sommelier

Michael “Mike D” Diamond Beastie Boys perform on stage during Bonnaroo 2009 on June 12, 2009 in Manchester, Tennessee. (Photo by Jason Merritt/FilmMagic)

To πρώην μέλος των Beastie Boys,  Mike D, αφήνει τώρα τους στίχους ραπ με λίστες κρασιών μιας και θα ξεκινήσει να δουλεύει ως  sommelier σε ένα νέο εστιατόριο που θα ανοίξει στο Λος Άντζελες τον επόμενο μήνα.

Ο Michael Mike D “Diamond” του Beastie Boys, ο οποίος είναι γνωστός ως ένας άπληστος συλλέκτης κρασιών, θα συνεργαστεί με τον sommelier Taylor Parsons για να επιλέξει τα κρασιά για τo Hearth & Hound και να επιμεληθεί την wine list, αναφέρει το Bloomberg.

Το εστιατόριο είναι το νέο έργο του ιδιοκτήτη του Spotted Pig Ken Friedman και του αναγνωρισμένου αρχιμάγειρα April Bloomfield και αναμένεται να ανοίξει στις 22 Σεπτεμβρίου.

“Θα είναι μια διασκεδαστική λίστα”, δήλωσε ο Diamond στο Bloomberg. “Φτιάχνουμε ένα πρόγραμμα κρασιού που θα κάνει τους πελάτες να γευτούν πράγματα που δεν θα δοκίμαζαν ποτέ. Αν σας αρέσει το Καλιφόρνια Syrah, θα μπορούσα να σας δείξω ένα κρασί από άλλο μέρος του κόσμου που έχει καλύτερη αξία. Θα κρατάμε  μισά μπουκάλια, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. ”

Μία από τις προτεραιότητες του Diamond είναι ο κατάλογος να είναι προσβάσιμος και προσιτός σε όσους γνωρίζουν πολλά ή λίγο, για το κρασί.

“Αν θέλετε ένα ποτήρι κρασί, δεν θα πρέπει να περάσετε μια ώρα να σκέφτεστε τι είναι αυτό το κρασί, τι θα πιείτε”, είπε.  “Το εστιατόριο βρίσκεται στη μέση του Χόλιγουντ. Πολλοί άνθρωποι θα χρησιμοποιούν το [Hearth & Hound] για γεύματα εργασίας. Πολλοί άνθρωποι θα το χρησιμοποιήσουν για τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις.”

Ο κατάλογος θα περιλαμβάνει επίσης μια λίστα σπάνιων vintage, αλλά δεν θα έχει τον τίτλο reserve list – αυτός ο όρος σύμφωνα με τον  Diamond ακούγεται χάλια.  “Θα ήθελα να πω, είναι ένα” σκάψιμο βαθύτερα στη λίστα των κιβωτίων “, είπε.

 

Share this post