Το Scalani Hills Boutari Winery & Residences βραβεύεται από το TripAdvisor με το Certificate of Excellence 2017

Το Scalani Hills Boutari Winery & Residences βραβεύεται από το TripAdvisor με το Certificate of Excellence 2017

0

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε το Scalani Hills Boutari Winery & Residences από το TripΑdvisor, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο. Πρόκειται για το Πιστοποιητικό Αριστείας για το 2017, ένα βραβείο με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας μεταξύ των ίδιων των χρηστών του δημοφιλούς ιστοτόπου.

Το Certificate of Excellence, ένας θεσμός που συμπληρώνει φέτος επτά χρόνια,  επιβραβεύει τα καταλύματα και τα εστιατόρια που συγκεντρώνουν σταθερά τις καλύτερες κριτικές των ταξιδιωτών. Συνεκτιμά την ποιότητα, την ποσότητα και τις κριτικές που υποβάλλουν οι ταξιδιώτες στο TripAdvisor για μια περίοδο 12 μηνών.

Προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις, μια επιχείρηση πρέπει να διατηρεί μια συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τέσσερα στα πέντε, να έχει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να έχει καταχωριστεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον ένα έτος.

Το βραβευθέν Scalani Hills προσφέρει μια ολιστική οινοτουριστική εμπειρία, συνδυάζοντας τη διαμονή μέσα σε ένα μαγευτικό αμπελώνα και την επίσκεψη στο Οινοποιείο Μπουτάρη. Βρίσκεται στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη στην Κρήτη, έξω από το χωριό Σκαλάνι, 8 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και 5 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Η διαμονή των επισκεπτών γίνεται στο παλιό μετόχι, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από πολυτελείς κατοικίες υψηλής αισθητικής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο του κτήματος, σε μια έκταση 70 στρεμμάτων αμπελοελαιώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τοScalani Hills Boutari Winery & Residences μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://www.boutari.gr/el/wineries-estates/wineries/12boutari_2011072612.wines.php

https://www.ariahotels.gr/content/scalani/accommodation-7

 

0

Share this post