Επιστρέφει το σεμινάριο οινογνωσίας “WINE INSIDERS” από το Botilia.gr και το A for Athens

Επιστρέφει το σεμινάριο οινογνωσίας “WINE INSIDERS” από το Botilia.gr και το A for Athens

0

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου κύκλου του Wine Insiders, o νέος κύκλος του πρωτότυπου οινικού σεμιναρίου επιστρέφει στις 14 Φεβρουαρίου.

 

Το botilia.gr σε συνεργασία με το A for Athens διοργανώνουν σειρά σεμιναρίων οινογνωσίας με σκοπό να μάθεις με τον πιο ψυχαγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο τα μυστικά του κρασιού. Ο βραβευμένος Sommelier Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και η ομάδα του botilia.gr θα σε κάνουν να αγαπήσεις το κρασί ακόμη περισσότερο, εμπλουτίζοντας παράλληλα σημαντικά τις γνώσεις σου στη γευστική δοκιμή, τις ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες, τα terroir, τις μεθόδους οινοποίησης και το food pairing.

 

Το σεμινάριο διαρκεί 5 εβδομάδες και πραγματοποιείται στον πρότυπο γευσιγνωστικό χώρο του botilia.gr κάθε Τετάρτη στις 19:00, ενώ θα ολοκληρωθεί στο Wine Bar του A for Athens με ειδικό μάθημα συνδυασμού κρασιού με φαγητό.

 

Στα 2ωρα μαθήματα, θα εμβαθύνεις στον κόσμο του κρασιού σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, έχοντας στο τέλος του κύκλου δοκιμάσει δεκάδες εξαιρετικά κρασιά από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα.

Μάθε τα μυστικά και γίνε και εσύ Wine Insider!

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 180 € και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες.

 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 211 8508688.

 

 

Wine Insiders

Σεμινάριο Οινογνωσίας

Έναρξη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου
Διάρκεια 5 εβδομάδες

 

Διεύθυνση

Botilia.gr

Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα

 

A for Athens

Μιαούλη 2, Μοναστηράκι

 

Αλέξανδρος Τριανταφύλλου

Ο Αλέξανδρος είναι πιστοποιημένος Wine & Beer Sommelier από τη Genius in Gastronomy και το 2014 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου sommelier, ενώ δύο συνεχόμενες χρονιές ανακηρύχθηκε 3ος καλύτερος sommelier στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και wine bars της Ελλάδας με σημαντικότερα το CTC, το Danai Beach & Resort στο Sani και το Wine not?. Έχει εργαστεί στην Ιταλία, στο Chez Moi και στο Duomo Caffe στην Πάδοβα ενώ είναι και εκπαιδευτής του Genius in Gastronomy. Τώρα είναι Head Sommelier στο εμβληματικό Α for Athens ενώ από το Νοέμβρη θα σας περιμένει στο botilia.gr για να σας μυήσει στα μυστικά του κρασιού όπως μόνο αυτός ξέρει!

0

Share this post