Το Κτήμα Άλφα υποψήφιο Ευρωπαϊκό οινοποιείο της χρονιάς από το Wine Enthusiast

Το Κτήμα Άλφα υποψήφιο Ευρωπαϊκό οινοποιείο της χρονιάς από το Wine Enthusiast

1+

Μια ακόμα μεγάλη αναγνώριση για το ακριτικό Κτήμα της Φλώρινας αποτελεί η επιλογή του για βράβευση σαν οινοποιείο της χρονιάς,  ανάμεσα σε 5 Ευρωπαϊκά διακεκριμένα οινοποιεία.

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 21η επέτειο των ετήσιων βραβείων του Wine Enthusiast, τιμώντας τα άτομα και τις εταιρείες που προσφέρουν εξαιρετικές συνεισφορές στον κόσμο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών. Το icon οινοποιείο της Φλώρινας βρίσκεται υποψήφιο στην κατηγορία  European Winery of the Year, για τα Βραβεία Wine Star 2020. Οι νικητές των κατηγοριών, καθώς και το βραβείο Lifetime Achievement και το American Wine Legend, θα ανακοινωθούν στο τεύχος Best of Year του περιοδικού. Σε μια δύσκολη χρονιά για όλους τους κλάδους, χαιρετίζονται οι  αφοσιωμένοι επαγγελματίες ποτών που έχουν καινοτομήσει και ήκμασαν.

Η διαδικασία
Φέτος, όλα τα τμήματα πλήρους απασχόλησης και συμβολής (Πωλήσεις, Εκδηλώσεις, Μάρκετινγκ, Editorial) του Wine Enthusiast Media κλήθηκαν να υποβάλουν υποψηφίους για τις κατηγορίες των Wine Star Awards και υπέβαλαν τις υποψηφιότητές τους ανώνυμα, με εξηγήσεις για το τι έκανε την επιλογή τους κατάλληλη . Αυτός ο κατάλογος υποψηφίων στη συνέχεια στάλθηκε στην ομάδα για ανώνυμη ψηφοφορία για να καταργηθούν οι μεγαλύτερες λίστες υποψηφίων. Οι τελικοί νικητές επιλέχτηκαν από την λίστα από την ομάδα Executive Publishing με επιλογές βασισμένες σε πολλούς παράγοντες, όπως ο αντίκτυπος στους καταναλωτές και το εμπόριο οίνου, οινοπνευματωδών ποτών ή μπύρας, εμπορικές επιτυχίες, όραμα εταιρείας / επωνυμία και τάσεις. Τα Wine Star Awards είναι ένα συνολικό πρόγραμμα βραβείων  της βιομηχανίας ποτών. Ενώ οι συντάκτες καλούνται να συμμετάσχουν, αυτό είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας που ενσωματώνει τη συμβολή όλων των τμημάτων της εταιρείας και δεν είναι ένα συγκεκριμένο συντακτικό franchise.

Οι υποψήφιοι του European Winery of the Year είναι: 

Alpha Estate, Greece

Bodegas del Palacio de Fefiñanes, Spain

Le Chiuse, Italy

Domaines Paul Mas, France

Domaines Piron, France

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

1+

Share this post