Αγωγή κατά του Gordon Ramsay από την Wineberry America LLC

Αγωγή κατά του Gordon Ramsay από την Wineberry America LLC


Ένας αμερικανός έμπορος κρασιών προχώρησε σε αγωγή κατά του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσι που εκτός από τις διάσημες συνταγές και τις σάλτσες του είναι εξίσου διάσημος για την αθυροστομία του και για το επικριτικό του ύφος.
Η εταιρία εμπορίας κρασιών Wineberry America LLC κατηγορεί τον Ράμσι, την εταιρία εστίασης στην οποία διαθέτει κεφάλαια και το εστιατόριο The London NYC ιδιοκτησίας του διάσημου σεφ και άλλους που εμπλέκονται, ότι δεν πλήρωσαν για

κρασιά αξίας 40.900 δολαρίων που είχαν παραγγείλει και η οινοποιία τούς παρέδωσε εγκαίρως.
Η εταιρία εμπορίας κρασιών, μια από τις γνωστότερες στο χώρο που δραστηριοποιείται όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά στη Γαλλία και στην Κίνα, αναφέρει στην αγωγή της ότι από τον Ιούλιο του 2007 έως το Νοέμβριο του 2009 παρέδιδε κατά τακτά διαστήματα κρασιά στα καταστήματα του Ράμσι.
Κάποια στιγμή όμως ο σταρ του διάσημου τηλεοπτικού προγράμματος “Εφιάλτης στην Κουζίνα”, που έχει ανοίξει εστιατόρια σε ορισμένα από τα κοσμικότερα μέρη του κόσμου όπως το Γκλάριτζες στο Λονδίνο και στο περίφημο ξενοδοχείο Hilton Creek στο Ντουμπάι, σταμάτησε να πληρώνει τις υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρία.
Στελέχη των επιχειρήσεων του Ράμσι στη Νέα Υόρκη καθώς και της εταιρίας κρασιών που κατέθεσε την αγωγή δεν σχολίασαν το γεγονός.
Στην τηλεοπτική εκπομπή “Εφιάλτης στην Κουζίνα” ο Ράμσι πιέζει τους σεφ διαφόρων εστιατορίων να αποδώσουν στο μέγιστο των ικανοτήτων τους χρησιμοποιώντας συχνά πολύ σκληρή γλώσσα, ενίοτε και χυδαία, και σε ένα εργασιακό περιβάλλον με εξαιρετικά τεταμένη ατμόσφαιρα.

 

Share this post