ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ YOUNG BARTENDERS 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ YOUNG BARTENDERS 2010


Η Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Young Bartenders την 27η Μαΐου 2010, από τις 20:00 ως τις 23:00. στο Club Celebrity στα Γιαννιτσά με μέγα Χορηγό την BACARDI Hellas και προσκαλεί όλους τους νέους και νέες μπάρτεντερς της χώρας να συμμετάσχουν.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν bartenders από ολόκληρη την Ελλάδα, ηλικίας από

18-28 χρόνων, πού εργάζονται σε μπαρ είτε είναι σπουδαστές ή απόφοιτοι τουριστικών σχολών με εκπαίδευση στο μπαρ. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για την ανάδειξη των καλύτερων νέων bartenders στην Ελλάδα και αναμένεται να συγκεντρώσει τη νέα και πολύ δυναμική γενιά επαγγελματιών.
Οι διαγωνιζόμενοι θα αξιολογηθούν τεχνικά στην παρασκευή ενός κλασσικού κοκτέιλ Daiquiri και γευστικά σε μία πρωτότυπη συνταγή. Τις ικανότητες, δεξιότητες, γνώσεις παρασκευής και παρουσίασης κοκτέιλ και τεχνικής κατάρτισης των διαγωνιζομένων θα κρίνει, σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΜΕ, εξειδικευμένη κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από το Δ.Σ της Ένωσης καθώς και έμπειρους γευσιγνώστες, sommelier, δημοσιογράφους γαστρονομίας, managers και μπαρτέντερς.
Ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού θα λάβει ως βραβείο από το χορηγό Bacardi ένα δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό σε προκαθορισμένη χρονική περίοδο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Share this post