Η Bacardi ανασυσκευάζει την σειρά ρούμι

Η Bacardi ανασυσκευάζει την σειρά ρούμι

bacardi
Η Bacardi παρουσίασε νέα Art Deco-εμπνευσμένη συσκευασία για την επώνυμη σειρά ρούμι. Είναι η πρώτη φορά που ενημέρωσε τα σχέδια μπουκαλιών για πάνω από μια δεκαετία.

Οι νέες φιάλες, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, είναι ψηλότερες και πιο λεπτότερες και λέγεται ότι θα αντανακλούν την κληρονομιά της μάρκας.

Το σχέδιο του μπουκαλιού προαναγγέλλει μια επιστροφή στα αρχικά ισπανικά ονόματα του χαρτοφυλάκιου ρούμι, με το Superior, Gold, και Black να γίνονται Carta Blanca, Carta Oro και Carta Negra.

Το γυαλί παραμένει ‘Georgia Green’ στο χρώμα, αλλά η νυχτερίδα Bacardi έχει πειραχθεί – εμπνευσμένη τώρα από το λογότυπο του εμπορικού σήματος του 1900 – και η νέα ετικέτα της φιάλης έχει διαμορφωθεί από ίνες ανακυκλωμένου ζαχαροκάλαμου.

Η Caroline Hipperson, παγκόσμια διευθύντρια της μάρκας Bacardi, είπε: “το όραμά μας ήταν να δημιουργηθεί ένα μπουκάλι που να λέει την ιστορία της Bacardi, την μοναδική κληρονομιά και την αριστοτεχνική χειροτεχνία που πηγαίνει στη δημιουργία καθενός από τα premium  ρούμι μας.”

Η μάρκα παρουσιάστηκε σε αυτό που η Bacardi αποκαλεί «ημέρα ιδρυτή» (4 Φεβρουαρίου) που «σηματοδοτεί τη γέννηση της οικογενειακής επιχείρησης στην Κούβα το 1862».

Ο Jacob Briars, παγκόσμιιος διευθυντής υπεράσπισης της μάρκας Bacardi, είπε: «το εμπορικό σήμα είναι χτισμένο σε μπαρ σε όλο τον κόσμο, από τους καλύτερους bartenders του κόσμου, τόσο φυσικά που στραφήκαμε σε κορυφαίους bartenders για να σχεδιάσουν ένα μπουκάλι που κάλυπτε τις ανάγκες τους.»

Share this post