Νεκρή αράχνη βρέθηκε σε μπουκάλι βότκας Smirnoff

Νεκρή αράχνη βρέθηκε σε μπουκάλι βότκας Smirnoff

Spider_Smirnoff

Η Diageo έχει ξεκινήσει έρευνα, μετά από διαπίστωση καταναλωτή ότι μια νεκρή αράχνη βρέθηκε να επιπλέει μέσα σε ένα μπουκάλι βότκα Smirnoff.

Το αραχνοειδές έντομο ανακαλύφθηκε από τον Λουκά Millard, από το Μπέρμιγχαμ, μέσα σε ένα μπουκάλι Smirnoff Gold, όπως αναφέρθηκε στην εφημερίδα Birmingham Mail.

Oπως δήλωσε ο 30χρονος : “Ξέρω ότι η Tequila έχει ένα σκουλήκι μέσα, αλλά δεν νομίζω ότι η αράχνη υποτίθεται ότι είναι στη βότκα! Αγοράσαμε τα ποτά, μαζί με άλλα χριστουγεννιάτικα δώρα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά στη συνέχεια ο συνεργάτης μου εντόπισε την αράχνη – και δεν ήταν μικρή! Εμείς δεν έχουμε ιδέα πώς βρέθηκα εκεί – το μπουκάλι ήταν εντελώς σφραγισμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση εννοείται να πιούμε από αυτό.» Η Diageo έχει ξεκινήσει έρευνα για να μάθει πώς το έντομο βρέθηκε σε ένα από τα μπουκάλια της, και έστειλε στον κ Millard ένα κουπόνι £ 40.

Εκπρόσωπος της Diageo, επιβεβαίωσε ότι η φιάλη  παράγεται και συσκευάζεται στην Santa Vittoria στην Ιταλία και δήλωσε: «Η έρευνα σε αυτό το μπουκάλι είναι σε εξέλιξη από την ειδική ομάδα Διασφάλισης Ποιότητας μας. Έχουμε ζητήσει συγγνώμη για οποιαδήποτε δυσχέρεια μπορεί να προκλήθηκε στον καταναλωτή και έχουμε δώσει επίσης κουπόνια για ένα μπουκάλι αντικατάστασης. “

Share this post