Ο Ferran Adria ανοίγει και πάλι το ElBulli στο …Holywood

Ο Ferran Adria ανοίγει και πάλι το ElBulli στο …Holywood

ferran_adria2

Τώρα που η εμπνευσμένη ταινία elBulli γίνεται όλο και περισσότερο μια πραγματικότητα, ο Ferran Adrià έχει κάποια καλά νέα για τους λάτρεις του elBulli. Οι Associated Press αναφέρουν ότι το περίφημο εστιατόριο θα ξανανοίξει προσωρινά εντός του τρέχοντος έτους, καθώς ο Αdrià θα πρέπει να εκπαιδεύσει τους ηθοποιούς της ταινίας . Ο σεφ αποκαλύπτει ότι, ναι, το elBulli θα σερβίρει πραγματικά γεύματα σε πραγματικούς πελάτες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Τα κακά νέα είναι ότι ενώ σκέφτονταν ένα σύστημα λαχειοφόρων αγορών για το ευρύ κοινό για να κάνουν κρατήσεις, είναι επίσης πιθανό ότι ” ο Adrià και στελέχη της ταινίας θα μπορούσαν να διαλέξουν τους γευσιγνώστες . ” Έτσι, αν δεν είστε κοντινοί, προσωπικοί φίλοι με τον Ισπανό σεφ ή σημαντικοί άνθρωποι στον κινηματογράφο, ίσως δεν έχετε σοβαρές πιθανότητες σ’ αυτήν την περίπτωση. Και φαίνεται ότι η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη αν θα ανοίξει εκ νέου το πραγματικό elBulli ή θα φιλοξενήσει αυτά τα δείπνα σε ένα εστιατόριο που θα κατασκευαστεί για τις ανάγκες της ταινίας στο Χόλιγουντ.

Αλλά ο παραγωγός Jeff Kleeman λέει στη The Daily Meal ότι το σχέδιο είναι να γυρίσουν την ταινία το φθινόπωρο. Μιλά επίσης για το τι έχουν αλλάξει από το βιβλίο της Lisa Abend  The Sorcerer’s Apprentices  και γιατί κάνει μια μυθιστορηματική εκδοχή της ιστορίας και όχι ένα ντοκιμαντέρ. Αν και ακόμη ψάχνει για ένα σκηνοθέτη και ένα cast ο Kleeman λέει ότι στόχος είναι να κυκλοφορήσει την ταινία το 2014 .

Share this post