Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016: Dr Loosen Riesling Master-Class

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016: Dr Loosen Riesling Master-Class

Dr_Loosen
Η εταιρεία nostos-wines, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κτήματος Dr loosen, διοργανώνει ενα μεγάλο ταξίδι στον πολυδιάστατο κόσμο τού Riesling.
Στις 26 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Dr Loosen να μας αναλύει την επιρροή τού terroir στην ποιότητα και τον χαρακτήρα του Riesling.
Το Masterclass Dr. Loosen’s Riesling World, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Μακεδονία” του ξενοδοχείου Electra Palace στην Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθησουν και θα δοκιμάσουν νέες αλλά και παλιές χρονιές ξηρά, ημίξηρα αλλά και εξαιρετικα  γλυκά κρασια βλέποντας την εξέλιξη του Riesling στο πέρασμα του χρόνου.
Dr_Loosen2
Ο Dr Loosen ένας  από τους διασημότερους παραγωγούς στο παγκόσμιο γίγνεσθαι  ταξίδεψε ακατάπαυστα για πάρα πολλά χρόνια σε ολο τον κόσμο για την ανάδειξη τις ποικιλίας, Διάσημοι οινογράφοι τον εχουν ανακυρήξει ως  Γκουρού τού Riesling, ή συγγραφέας οίνου Dorothy J.Gaiter τον αποκάλεσε Ο Βασιλιάς Τού Riesling. Η κορυφαία δημοσιογράφος οίνου στον κόσμο Jancis Robinson, αναφέρει για τον Dr Loosen ότι έδωσε την κατεύθυνση του μέλλοντος στο γερμανικό κρασί και τα κρασιά του συγκαταλέγονται στα κορυφαία λευκά του κόσμου και κοσμούν τις καλύτερες Wine list’s!!
Dr_Loosen1
Αυτή η ποικιλία σταφυλιού είναι μοναδική, οι ειδικοί του κρασιού ισχυρίζονται πως είναι η καλύτερη λευκή ποικιλία σταφυλιού στον κόσμο και μας δίνει τα πιο μεγαλιώδη και απολαυστικά κρασιά με ένα ευρύ φάσμα επιλογών απο πολύ γλυκά εως πολύ ξηρά κρασιά με δυνατότητες παλαίωσης έως και εκατό χρόνια!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν σημειώνοντας την ημερομηνία…
Τριτη 26 ιανουαριου, στην κεντρο της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους και στο Electra Palace στην αίθουσα Μακεδονία, στον πρώτο όροφο του Electra Palace.

Ώρα προσέλευσης: 19 00, έναρξη masterclass: 19 30

Τι χρειάζεται να κάνετε μέχρι τότε;

Φροντίστε έγκαιρα για την κράτηση σας στο τηλέφωνo 23820-81445 και 697-0019777 (κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο) απο τις 09΄30 εως τις 17΄00 Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε mail στο nostosspirits@yahoo.gr οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Κόστος συμμετοχής 20€
Επιβεβαίωση συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 25 Ιανουαρίου
Η κράτηση επιβεβαιώνεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής
Τράπεζα Πειραιώς:6227-010096-614
Μέσω Web-Banking:
GR4801712270006227010096614
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
(Στις καταθέσεις είναι απαραίτητη η αναγραφή του ονοματεπώνυμου σας)
Μπορείτε επίσης μία ώρα νωρίτερα στην είσοδο τις αίθουσας εφ όσων ήδη έχετε επιβεβαίωση την κράτηση σάς έως τις 18 Ιανουαρίου στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.
rastal1

Share this post