«Ανακοίνωση Εθνικού Διαγωνισμού για τον καλύτερο Έλληνα Οινοχόο του 2024 »

«Ανακοίνωση Εθνικού Διαγωνισμού για τον καλύτερο Έλληνα Οινοχόο του 2024 »

Αθήνα, Ιανουάριος 2024

Ο Διαγωνισμός φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 1 & 2 Μαρτίου 2024 (Παρασκευή & Σάββατο) σε συνεργασία με την ΕΝΟΑΒΕ και τον Διεθνή διαγωνισμό «Thessaloniki Wine & Spirits Trophy».
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Διαγωνισμό πρέπει να γίνουν γραπτώς ταυτόχρονα στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: matthidis.andreas@gmail.com & ngiannopoulos@hotmail.com και όχι αργότερα από τις 16/02/2024, πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα γίνει δεκτή άλλη συμμετοχή. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να καλέσετε στο 6972 – 811581 (Ανδρέας Ματθίδης).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ενεργά μέλη της ένωσης που είναι ενήμερα σχετικά με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις συμπεριλαμβανομένης και της συνδρομής 2024 καθώς επίσης και όποιος έχει κάνει αίτηση εγγραφής προς την Ένωση και που ακόμη εκκρεμεί η έγκριση της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της A.S.I. το 2027. Ο νικητής αυτού του εθνικού διαγωνισμού θα έχει στην διάθεση πάνω από τρία χρόνια ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για μία τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Share this post