Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 50 Great Greek Wines

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 50 Great Greek Wines

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση των 50 Great Greek Wines.

Σε livestreaming μετάδοση στις 29 Σεπτεμβρίου στις 19.00 η απονομή των βραβείων του πρώτου 50 Great Greek Wines

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 19.00, μέσω ενός phygital event, θα ανακοινωθούν οι 50 νικητές, τα 50 Great Greek Wines που θα αποτελέσουν τους εκπροσώπους που κάθε χρόνο θα δίνουν καινούργια ώθηση στο ελληνικό κρασί, συνέχεια στη ‘συζήτηση’ για αυτό και που θα το ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας την σύγχρονη εικόνα του.

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα μέσω του https://greatgreekwines.com/.

Η απονομή θα μεταδοθεί ζωντανά με Live Streaming μέσω των καναλιών του 50 Great Greek Wines σε YouTube ( https://bit.ly/3ku951O) και Facebook. Παρουσιάζει ο Νεκτάριος Νώτης, Founder/CEO, Notice Content and Services (FnB Daily – BnB Daily).

Το επόμενο χρονικό διάστημα και μετά την απονομή, θα ακολουθήσουν προωθητικές δραστηριότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και η έκδοση digital book των 50 βραβευμένων κρασιών που θα είναι διαθέσιμο σε όλους μέσω του https://greatgreekwines.com/.

 

Χορηγοί του 50 GGW

  • Platinum Sponsors: Alpha Bank, Selene Restaurant Santorini
  • Gold: Οινόσημο

 

  • Silver: Aνθίδης, Αmpeli London, VNB Μπακασιέτα, Cava Halari Cordis, Cellier, Faidon’s Athens, Greece and Grapes, Kylix, Masterzen, Mr.Vertigo, Οenophorum, Riedel, Sommelier’s Choice, Trinity Wines.

 

Χορηγοί επικοινωνίας

TV Open Beyond, ethnos.gr, FnB Daily, Insider, The Likker

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

Share this post