Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να αποχωρήσει από το Miraval

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να αποχωρήσει από το Miraval

Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε από δικαστή να την αφήσει να εγκαταλείψει την κοινότητα των διασήμων οινοποιών.

Το 2012, η Jolie και ο τότε σύζυγος της Brad Pitt επένδυσαν μαζί στο κρασί Miraval, μέσω της Nouvel, LLC, αγοράζοντας το μερίδιο τους για 60 εκατομμύρια δολάρια. Το κρασί πήρε το όνομά του από το chateau στο οποίο καλλιεργήται, το Chateau Miraval, ένα ιστορικό κτήμα στην Προβηγκία.

Στη δεκαετία του 1970, το Miraval ήταν το σπίτι του πιανίστα της τζαζ και συνθέτη Jaques Loussier, ο οποίος έχτισε εκεί ένα στούντιο ηχογράφησης. Έκτοτε, έχουν ηχογραφήσει μουσική εκεί μεγάλα ονόματα όπως οι Pink Floyd, ο Sting, οι Sade και οι Cranberries. Το ζευγάρι ανακαίνισε το στούντιο ηχογράφησης, εξασφαλίζοντας ότι οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι που θα τους επισκέπτονταν,  θα μπορούν να κάνουν την παραγωγή και το post-production για διάφορες ταινίες.

Το κάστρο κοντά στο χωριό της Προβηγκίας, Correns, περιβάλλεται από δάση, ελαιώνες και μια λίμνη.

Το 2013, το ροζέ Miraval, πήρε την ψηλότερη βαθμολογία -για ροζέ κρασί- της χρονιάς, στο Wine Spectator. Το κρασί των Jolie-Pitt & Perrin Côtes de Provence Rosé Miraval, του 2012 κατατάχθηκε # 84 ανάμεσα στα καλύτερα κρασιά του κόσμου, παίρνοντας την υψηλότερη θέση για ένα ροζέ στη λίστα.

Τώρα, η Jolie θέλει να αποχωρήσει από τη Nouvel, LLC. Όπως ανέφερε η TMZ, η Jolie υπέβαλε ένα έγγραφο ζητώντας από έναν δικαστή να άρει μια διαταγή που εμποδίζει τόσο τη Jolie όσο και τον Pitt να μεταβάλλουν ή να εκποιήσουν περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους. Είναι ένα τυπικό μέρος μιας διαδικασίας διαζυγίου, αλλά η Angie φέρεται να έχει έναν ενδιαφερόμενο αγοραστή για το Miraval και δεν θέλει να τον χάσει.

Διαβάστε σχετικά: Miraval 2015 rosé Brad Pitt and Angelina Jolie

Share this post