Νέο ξεκίνημα για το Porto Carras τον Απρίλιο του 2021

Νέο ξεκίνημα για το Porto Carras τον Απρίλιο του 2021

Το εμβληματικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, ανακοινώνει με υπερηφάνεια το άνοιγμα υπό νέο management,  τον Απρίλιο του 2021.

Bρίσκεται στις πλαγιές του Μελίτωνα, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου κόλπου και εκτείνεται σε 17.630 στρέμματα καταπράσινων τοπίων και κατά μήκος 9 χιλιομέτρων, βραβευμένων με γαλάζια σημαία παραλιών, διάτρητες  από 25 παρθένους όρμους.

Το Porto Carras Grand Resort ανοίγει στις 29 Απριλίου και διαθέτει τα ξενοδοχεία Meliton 5 *, Sithonia 4 * Plus, τις αποκλειστικές σουίτες Villa Kalyva Mare καθώς και τον μεγαλύτερο οργανικό αμπελώνα της Ελλάδας και το Οινοποιείο «Domaine Porto Carras», ενώ διαθέτει επίσης τρία ελικοδρόμια.

Μετά από μια επένδυση ύψους 205 εκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο του 2020, το Porto Carras Grand Resort άλλαξε ιδιοκτησία και έγινε υπερήφανο μέλος της Belterra Investments Ltd. Όσον αφορά τα μελλοντικά αναπτυξιακά της σχέδια, η Belterra Investments εισάγει τη νέα φιλοσοφία και κουλτούρα διαχείρισης στην αγορά καθώς αναπτύσσεται ο τομέας των πολυτελών καταλυμάτων στην Ελλάδα, με στόχο να συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας τα επόμενα χρόνια.

 

Μέσα στο θέρετρο, το Domaine Porto Carras φιλοξενεί τον μεγαλύτερο οργανικό αμπελώνα στην Ευρώπη, συνολικής έκτασης 4750 στρεμμάτων, μέρος της ειδικής διαδρομής «Διαδρομή του κρασιού της Χαλκιδικής». Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ξεναγήσεις στους αμπελώνες ή να επιλέξουν συνεδρίες γευσιγνωσίας κρασιού σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Το γήπεδο γκολφ του Porto Carras Grand Resort, που καλύπτει 77 εκτάρια, είναι η ιδανική επιλογή για τους παίκτες γκολφ να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στην ηρεμία του μεσογειακού κλίματος και των πλήρως εξοπλισμένων εγκαταστάσεων. Με 28 χιλιόμετρα μοναδικής φυσικής ομορφιάς, μονοπάτια πεζοπορίας που περνούν δίπλα σε ιδιωτικά λιμάνια, τον αμπελώνα του Domaine Porto Carras και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, το θέρετρο είναι το τέλειο σκηνικό για τρέξιμο, πεζοπορία ή ποδηλασία.

Η ιδέα του Porto Carras γεννήθηκε από την ανάγκη διατήρησης της εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς που την περιβάλλει και υποστηρίζει την τοπική κοινότητα. Δουλεύοντας στενά με τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και μέσω της πραγματικής συμβολής στην τοπική οικονομία, το θέρετρο προσπαθεί να επιτύχει βιώσιμη ανάπτυξη για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους, προσφέροντας παράλληλα μια εξαιρετική ποιοτική εμπειρία στους επισκέπτες του. Πλήρως δεσμευμένο να προσφέρει ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές, το Porto Carras είναι ο χώρος που μπορείτε να απολαύσετε και να χαλαρώσετε με την εφαρμογή μέτρων υγείας και ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένης μιας επαγγελματικής ιατρικής ομάδας και επιτόπιων δοκιμών, σε συνδυασμό με μοναδικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον. Το Πρωτόκολλο Διακοπών παρέχει αυτοπεποίθηση και άνεση με αυστηρές διαδικασίες ασφάλειας για μια ολιστική προσέγγιση φροντίδας. 

Share this post