Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ στο νέο κτήμα τους στην Προβηγκία

Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ στο νέο κτήμα τους στην Προβηγκία

Η Προβηγκία καλωσόρισε φιλοξενεί πλέον κατοίκους υψηλού κύρους αφού ένας δήμαρχος είπε ότι ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έφτασαν «επίσημα» στο νεοαποκτηθέν κτήμα τους.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έβαλαν την κοινότητα του κρασιού της Προβηγκίας Μπρίνγκολς στον παγκόσμιο χάρτη των μέσων ενημέρωσης, αποκτώντας το κτήμα Canadel.

Παρά τις αναφορές για καθυστέρηση στη συμφωνία νωρίτερα φέτος, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φτάνει στο κτήμα στο Μπρινγκόλς στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Διαβάστε σχετικά: Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε διαδικασία αγοράς αμπελώνα στην Προβηγκία

Ο τοπικός δήμαρχος Ντιντιέ Μπρεμόντ δημοσίευσε μια φωτογραφία του ανάμεσα στον ηθοποιό του Χόλιγουντ και την Αμάλ Κλούνεϊ, Λιβανεζο-Βρετανίδα δικηγόρο που ειδικεύεται στο διεθνές ποινικό δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Καλώς ορίσατε στο Brignoles.» Έγραψε στις 23 Ιουλίου. «Είναι πλέον επίσημο. Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ είναι κάτοικοι της όμορφης κοινότητάς μας ».

Bienvenue à #Brignoles!

C’est désormais officiel, George et Amal #Clooney sont résidents de notre belle commune. J’ai eu le plaisir de les rencontrer, sur leur πρόσκληση, au Domaine du Canadel, où ils poseront prochainement leurs valises. pic.twitter.com/fukhxepKjt

– Didier Bremond (@DidierBremond) 23 Ιουλίου 2021

Ο Brémond πρόσθεσε: «Είχα τη χαρά να τους συναντήσω, κατόπιν πρόσκλησής τους, στο Domaine du Canadel».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η τιμή αγοράς ήταν περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ.

Το απέραντο κτήμα Canadel βρίσκεται στην περιοχή Var και καλύπτει 172 εκτάρια. Εκτός από την κύρια κατοικία, περιλαμβάνει αμπελώνες, πισίνα και ελαιώνες.

Απέχει επίσης περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το Château Miraval, το κτήμα της Προβηγκίας που ανήκει στον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί και την οικογένεια Perrin του φημισμένου Château de Beaucastel.

Δεν υπήρξε καμία πρόταση από τους Clooneys για παραγωγή κρασιών από το κτήμα τους στο Canadel.

Ωστόσο, η άφιξή τους υπογραμμίζει πόσο επιθυμητή έχει γίνει αυτή η περιοχή παραγωγής ροζέ κρασιού για πλούσιους αγοραστές ακινήτων.

Τα κτήματα με αμπελώνες στην Προβηγκία έχουν μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια.

Η γκάμα των αγοραστών κυμαίνεται από εκείνους που αναζητούν καθαρά ιδιοκτησίες «τρόπου ζωής», όπου η λειτουργία του αμπελώνα δεν χρειάζεται απαραιτήτως να αποφέρει κέρδη, έως επενδυτές με πιο σοβαρά σχέδια κρασιού στο μυαλό τους.

Σε ένα παράδειγμα του τελευταίου, ο ιδιοκτήτης του Château Cos d’Estournel, Michel Reybier αγόρασε το Château La Mascaronne στην περιοχή Var πέρυσι έναντι αδιευκρίνιστου ποσού.

πηγή: decantercom

Share this post