Εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού και τυριού στο σπίτι: Ιδιοκτήτης bar περιγράφει την αύξηση 500%, κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού και τυριού στο σπίτι: Ιδιοκτήτης bar περιγράφει την αύξηση 500%, κατά τη διάρκεια της πανδημίας

 

Μια εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού και τυριών στο σπίτι που ξεκίνησε από έναν πρώην ιδιοκτήτη μπαρ του Manchester, έχει σημειώσει αύξηση 500% κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Carl Peters, πρώην ιδιοκτήτης των μπαρ Translate Bar, Shoreditch και Apotheca στο Manchester, είναι τώρα ιδιοκτήτης του Decent Drop, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας δοκιμής κρασιών και τυριών.

Λίγο πριν από την πανδημία Covid-19, ο Carl επρόκειτο να υπογράψει μια συμφωνία για να ανοίξει ένα νέο μπαρ στο Altrincham αλλά με τις παραινέσεις της γυναίκας του η συμφωνία αυτή σταμάτησε, και αντ ‘αυτού προχώρησε στη δημιουργία της νέας επιχείρησής του, η οποία περιλάμβανε «να φέρει την εμπειρία του μπαρ στα σπίτια».

Μέσα σε τέσσερις μήνες, ο Carl είπε ότι έχει δει “άνευ προηγουμένου ανάπτυξη” – με τις παραγγελίες να αυξάνονται κατά 500% κατά μέσο όρο από μήνα σε μήνα. Είχε επίσης πελάτες διασημοτήτες, συμπεριλαμβανομένου του παρουσιαστή του BBC Breakfast, Dan Walker.

Είπε: «Όπως για πολλούς άλλους, η πανδημία ήταν ένα πραγματικό εμπόδιο στα έργα για τα αρχικά επιχειρηματικά μου σχέδια, αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν μια ευκαιρία να ξεκινήσω κάτι νέο. Ήθελα να διασφαλίσω ότι οι κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας συνεχίζουν να καταναλώνουν υπέροχα ποτά και να έχουν μια υπέροχη κοινωνική εμπειρία, παρά τους περιορισμούς.

Έχουμε ήδη δει μια καταπληκτική απόκριση και οι κλήσεις Zoom έχουν στην άλλη άκρη της γραμμής πελάτες που απολαμβάνουν πραγματικά τις γεύσεις. Συνειδητοποίησα τότε ότι υπήρχε ένα άλλο πεδίο για tastings – ιδιωτικά πάρτι και πάρτι σε γραφεία. Κάθε μπαρ στο οποίο έχω εργαστεί ή μου ανήκε, είχε πάντα πολλούς πελάτες που έρχονταν «μετά τη δουλειά» και συνειδητοποίησα ότι με την τηλεργασία, οι άνθρωποι μπορεί να χάνουν αυτήν την κοινωνική πτυχή του εργασιακού τους περιβάλλοντος.

«Η εταιρία έχει ήδη αποδείξει τον τέλειο τρόπο για να συγκεντρώσουμε μια ομάδα εργασίας για μια virtual εκδήλωση και τώρα έχουμε δει μεγάλη όρεξη για τις γευσιγνωσίες μας στο διαδίκτυο από ανθρώπους που εργάζονται μαζί και λείπει ο ένας στον άλλο, μερικές φορές περισσότερο από ό, τι θα ήθελαν να παραδεχτούν.”

Διαθέσιμο σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, το Decent Drop προσφέρει ένα επιμελημένο μενού έξι κρασιών, σε συνδυασμό με έξι τυριά που αποστέλλονται σε πελάτες, οι οποίοι στη συνέχεια καλούνται να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική συνεδρία Zoom ή να φιλοξενήσουν τη δική τους βραδιά κρασιού και τυριών με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Ο κ. Peters είπε ότι σκοπεύει να στηρίξει αυτήν τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και τώρα προετοιμάζεται για μια περίοδο εικονικών Χριστουγεννιάτικων πάρτι..

“Η εμπειρία χρησιμεύει ως τρόπος να διατηρείται σε επαφή με τους πελάτες με έναν ανεπίσημο τρόπο και ως αντικατάσταση των τυπικών εκδηλώσεων που συνήθως θα παρευρίσκονταν οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή του έτους”, δήλωσε ο κ. Peters.

Πρόσθεσε: «Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι γεμίζουν το ημερολόγιό μας για τους επόμενους μήνες και παρόλο που δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να επιστρέψει η βιομηχανία των μπαρ, αναγνωρίζουμε ότι οι περιορισμοί καθιστούν δύσκολη τη διοργάνωση μεγάλων πάρτι.»

«Επιπλέον, επειδή προσφέρουμε τις δημόσιες δοκιμές κάθε εβδομάδα, τα κουπόνια μας είναι ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα μέλη της ομάδας που μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν να αγοράσουν ένα κιτ γευσιγνωσίας για όταν τους βολεύει.

«Ο κύριος στόχος μας με το Decent Drop είναι να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία σε όσους μπορεί να μην έχουν δοκιμάσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Θέλαμε να διασφαλίσουμε μια προσφορά που ήταν τόσο διασκεδαστική και ενημερωτική και θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένα είδος «νυχτερινής εξόδου» από το σαλόνι σας. ”

 

Share this post