Κυκλοφόρησε Gin αρωματισμένο με κόκκινο κρασί

Κυκλοφόρησε Gin αρωματισμένο με κόκκινο κρασί

ΤΘα μπορούσατε να είστε οπαδός του τζιν και του κόκκινου κρασιού – αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να τα συνδυάσετε;

Ένα ασυνήθιστο τζιν με κόκκινο κρασί είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τους καταναλωτές που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.

Four Pillars Gin

Το Four Pillars Bloody Shiraz Gin παράγεται στην Αυστραλία. Προφανώς οι αποσταγματοποιοί αφήνουν τα σταφύλια στο τζιν για οκτώ εβδομάδες, πριν τα πιέσουν και τα αναμείξουν με ακόμα περισσότερο τζιν.

Το συγκεκριμένο τζιν σύμφωνα με την ιστοσελίδα του,  έχει “νότες πεύκου που ακολουθούνται από νότες λευκού πιπεριού, μαύρα μούρα και μπαχαρικά”.

Ο ιστότοπος εξηγεί ότι “σε αντίθεση με το Sloe Gin (το οποίο έχει λιγότερο από 30% ABV), το αλκοόλ εδώ είναι 37,8%. Είναι ένα αρκετά δυνατό ποτό, ιδανικό για μια σειρά από κοκτέιλ, όπως ένα Bloody Jasmine “

Οι παραγωγοί του τζιν προσθέτουν επίσης: “Το ποτό μας καταναλώνεται καλύτερα μέσα σε δύο χρόνια από τον τρύγο. Το τζιν είναι αφιλτράριστο και μπορεί να αρχίσει να αναπτύσσει νότες αποξηραμένων φρούτων μετά τα δύο χρόνια. “

Ο ιστότοπος εξηγεί επίσης τη μοναδικότητά του, προσθέτοντας ότι “η ομορφιά του Bloody Shiraz Gin είναι ότι αποτελεί προϊόν παλαίωσης, που σημαίνει ότι ποτέ δεν είναι το ίδιο”.

Άλλα αρωματικά gins

Τα αρωματισμένα gins έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια – το Parma Violet, το Pink Gin και το gin Unicorn είναι από τα πιο δημοφιλή.

Η εταιρία Manchester Drinks ξεκίνησε πρόσφατα την παραγωγή μιας γκάμας λικέρ gin, όπως το Mystical Unicorn, το Parma Violet και το Rhubarb & Ginger.

Το Mystical Unicorn περιέχει αρώματα καραμέλας και αρωματικών marshmallow, μαζί με μια μυστική λάμψη που ενεργοποιείται όταν ανακινείται.

Το Rhubarb & Ginger Gin συνδυάζει τις δύο κλασικές γεύσεις, οι οποίες έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς στα gins πρόσφατα.

Το τζιν Parma Violet έχει την χαρακτηριστική γεύση των γλυκών Parma Violet.

Share this post