Συνταξιούχος 105 ετών λέει ότι τι ουίσκι είναι το μυστικό της μακροζωίας του

Συνταξιούχος 105 ετών λέει ότι τι ουίσκι είναι το μυστικό της μακροζωίας του

Ο συνταξιούχος  Jack Reynolds, ο οποίος κατέχει επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ για το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο που έχει ανέβει σε ένα rollercoaster του λούνα πάρκ και έχει κάνει τρία ολοκληρωμένα ραπέλ, αποδίδει τη μακροζωία του στις θεραπευτικές δυνάμεις του ουίσκι.

 

Ο Reynolds έκανε τρια ραπέλ στις 14 Ιανουαρίου στην Alps Ltd στο Dronfield, Derbyshire.

 

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, η Jayne Goodwin, η κόρη του Reynolds, δήλωσε: “Έχουμε έναν φίλο ο οποίος είναι ο διευθυντής της εταιρείας ALPS:  “Κάλεσε τον μπαμπά μου για να πάει να κάνει ραπέλ εκεί.  Ο μπαμπάς μου το λάτρεψε!»

Επίσης αποκάλυψε ότι ο πατέρας της βάζει λίγο ουίσκι στο τσάι του κάθε πρωί.

 

Προσθέτει ουίσκι στο τσάι του κάθε πρωί και δύο μερίδες Grouse σε ένα ποτήρι με λεμονάδα τη νύχτα και είναι πιστός σε αυτή την συνήθεια”, δήλωσε η Goodwin.

Αν κρυώσει ή πάθει οποιαδήποτε άλλη αρρώστια πίνει αμέσως ένα ουίσκι. Αυτό είναι το φάρμακό του και δεν του κάνει κακό”.

Ο Reynolds, ο οποίος απέκτησε τρισέγγονο  τον περασμένο Οκτώβριο, κατέχει επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ για το γεγονός ότι ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος που ταξίδεψε με ένα τρενάκι λούνα πάρκ ( rollercoaster)  τον Απρίλιο του 2017.

Μάλιστα, ήθελε να πάει σε ένα rollercoaster που πήγαινε ανάποδα τρεις φορές, αλλά του είπαν ότι δεν ήταν δυνατόν λόγω της ηλικίας του.

Όταν ήταν  104, έγινε ο πιο ηλικιωμένος άνθρωπος που έκανε  τατουάζ, χτυπώντας την ατάκα  «Jacko 16.04.1912» στον ώμο του.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε ένα Ιce Bucket Challenge, σε ηλικία 102 ετών.

Share this post