Το Ινστιτούτο Masters of Wine ανακοίνωσε 3 νέους MW

Το Ινστιτούτο Masters of Wine ανακοίνωσε 3 νέους MW

Το Ινστιτούτο Masters of Wine είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις νέους Masters of Wine.

Τα νέα μέλη του IMW είναι τριών διαφορετικών εθνικοτήτων, με έδρα σε δύο χώρες. Συγχαρητήρια στους Claire Blackler MW (UK), Michael Henley MW (New Zealand) και Siobhan Turner MW (UK).

Υπάρχουν πλέον 419 MW παγκοσμίως – 268 άνδρες και 151 γυναίκες που ζουν ή εργάζονται σε 31 χώρες. Από την πρώτη εξέταση το 1953, 496 άτομα έχουν γίνει MW.

Η Claire, ο Michael και η Siobhan, ενώθηκαν με τους 10 νέους Masters of Wine που ανακοινώθηκαν τον Φεβρουάριο για να σχηματίσουν την “σοδειά” 20 MW του 2021.

Οι MW έχουν αποδείξει την κατανόησή τους για όλες τις πτυχές του κρασιού περνώντας τις εξετάσεις Master of Wine, αναγνωρισμένες παγκοσμίως για την αυστηρότητα και τα υψηλά πρότυπά τους.

Η εξέταση MW αποτελείται από τρία μέρη: τις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις που δίνονται στο τέλος του δεύτερου σταδίου και την ερευνητική εργασία που υποβάλλεται στο τέλος του τρίτου σταδίου. Το RP είναι μια σε βάθος μελέτη για ένα θέμα που σχετίζεται με το κρασί από οποιονδήποτε τομέα των επιστημών, των τεχνών, των ανθρωπιστικών επιστημών ή των κοινωνικών επιστημών. Μόνο όταν ένα άτομο περάσει το τρίτο στάδιο RP των εξετάσεων MW γίνεται Master of Wine.

Εκτός από την επιτυχία στις εξετάσεις, και πριν τα νέα μέλη έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τον τίτλο Master of Wine ή τα αρχικά MW, πρέπει να υπογράψουν τον κώδικα δεοντολογίας του IMW. Υπογράφοντας τον κώδικα δεοντολογίας, οι MW συμφωνούν να ενεργούν με ειλικρίνεια, ακεραιότητα και να χρησιμοποιούν κάθε ευκαιρία για να μοιραστούν την κατανόηση του κρασιού με άλλους.

Το δεύτερο στάδιο θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων ακυρώθηκαν το 2020 και αναβλήθηκαν νωρίτερα φέτος. Θα πραγματοποιηθούν τώρα σε επτά χώρους σε όλο τον κόσμο από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2021. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν αυτό το μέρος της εξέτασης MW θα μεταβούν στο τελικό στάδιο RP αργότερα μέσα στο έτος.

Οι κορυφαίες χώρες όπου βρίσκονται οι MW σε όλο τον κόσμο είναι: η Αυστραλία (28), ο Καναδάς (10), η Γαλλία (18), η Γερμανία (10), η Νέα Ζηλανδία (16), το Ηνωμένο Βασίλειο (209) και οι ΗΠΑ (57).

Η ιδιότητα μέλους των MW, περιλαμβάνει οινοπαραγωγούς, σομελιέ, αγοραστές κρασιού, δημοσιογράφους, συμβούλους, ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς και πολλά άλλα. Υπάρχουν 379 φοιτητές από 41 χώρες στο πρόγραμμα σπουδών MW 2020-2021.

Γνωρίστε τους νέους Masters of Wine

Claire Blackler MW (Ηνωμένο Βασίλειο)

 

 

 

 

 

 

Michael Henley MW (New Zealand)

 

 

 

 

 

 

 

Siobhan Turner MW (UK)

Share this post