Το Makedonia Palace ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στις 20 Απριλίου 2021

Το Makedonia Palace ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στις 20 Απριλίου 2021

 

Το Makedonia Palace ανοίγει και πάλι στις 20 Απριλίου καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του με τα υψηλότερα πρότυπα υγειονομικών μέτρων και ασφαλείας.

Το Makedonia Palace, το εμβληματικό πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες του ξανά σε ένα από τα 276 ευρύχωρα και προνομιακά δωμάτια και σουίτες του, για αναψυχή είτε για αξέχαστες κοινωνικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις σε μία κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Με το πρόγραμμα Safely Together, συνδυάζονται προσεκτικά σχεδιασμένοι κανονισμοί, μέτρα υγείας και ασφάλειας με αυστηρές μεθόδους απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις για μία γαλήνια, άνετη και πολυτελή διαμονή.

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του πολυβραβευμένου Salonica θα είναι επίσης εκεί για να υποδεχτούν τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Ήταν η πρώτη φορά από το 1971, που το ξενοδοχείο ορόσημο της Θεσσαλονίκης, έκλεισε τις ιστορικές του πόρτες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, για αυτό και επανέρχεται με μία ειδική προσφορά καλωσορίσματος “Welcome Back”.

 

Σχετικό περιεχόμενο : https://www.youtube.com/watch?v=6A6rEw6Du-M

Για περισσότερες πληροφορίες  www.makedoniapalace.com.

Share this post