Το πρώτο orange wine bar άνοιξε στο Λονδίνο

Το πρώτο orange wine bar άνοιξε στο Λονδίνο

 

Όταν χαλαρώνετε με ένα ποτήρι κρασί, προτιμάτε ένα τραγανό λευκό, ένα βαθύ και ώριμο κόκκινο ή ένα φρουτώδες ροζέ; Kαι πόσο σας αρέσει ένα πορτοκαλί κρασί; Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για κρασί με χρώμα πορτοκαλί, μην φοβάστε, υπάρχει ένα νέο μπαρ που θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το πρώτο μπαρ πορτοκαλί κρασιού του Ηνωμένου Βασιλείου άνοιξε στο Λονδίνο, και το επιμελείται η ομάδα του εστιατορίου Hackney Silver Lining. Το εστιατόριο έχει μετατραπεί σε ένα μπαρ αφιερωμένο στα πορτοκαλί κρασιά, όπου μπορείτε να καθίσετε και να πιείτε καθώς και να αγοράσετε ένα μπουκάλι για φαγητό.

Για όσους δεν ξέρουν πώς παράγεται το πορτοκαλί κρασί, σας ενημερώνουμε ότι προκύπτει από την εκτεταμένη επαφή του κρασιού με τις φλούδες των λευκών σταφυλιών κατά τη διαδικασία ζύμωσης. Συνήθως, οι φλούδες των σταφυλιών αφαιρούνται όταν οινοποιούνται λευκά κρασιά. Αλλά όταν μένουν μέσα στον χυμό, παράγεται ένα πορτοκαλί ποτό που δίνει μια πιο πικρή και περίπλοκη γεύση. Το πορτοκαλί κρασί κερδίζει έδαφος λόγω του γεγονότος ότι η διαδικασία είναι πιο φυσική και απαιτεί λιγότερη παρέμβαση.

Διαβάστε περισσότερα: Λίγα λόγια για τα orange wines

Πριν ανοίξει το wine bar, το εστιατόριο Silver Lining προσέφερε πορτοκαλί κρασί με την εβδομαδιαία προσφορά Orange Wednesday. Αλλά τώρα αποφάσισαν να σπρώξουν πραγματικά το σκάφος με μια λίστα που περιέχει περισσότερες από 50 διαφορετικές επιλογές.

Η διευθύνουσα σύμβουλος Sarah Maddox είπε: «Το κλείσιμο της επιχείρησης κατά τη διάρκεια του lockdown μας έδωσε χρόνο για να σχεδιάσουμε και να ανοίξουμε εκ νέου με κάτι για το οποίο είμαστε πραγματικά παθιασμένοι. «Επί του παρόντος, ακόμη και σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα, μπορεί να βρείτε μόνο ένα ή δύο πορτοκαλί κρασιά σε ένα μενού, γι ‘αυτό συνεχίσαμε να συνεργαζόμαστε με τους φανταστικούς αμπελουργούς και προμηθευτές μας, για να παρουσιάσουμε μια σειρά από πορτοκαλί και skin-contact κρασιά που δείχνει πραγματικά το εύρος και την ποικιλία αυτής της κατηγορίας.

“Εκτός από το vino, υπάρχουν επίσης μικρά πιάτα στο μενού, όπως γαλλικά τυριά, σαρδέλες, τουρσί σπιτικά, αντσούγιες, καπνιστά αμύγδαλα και άλλα.

 

Share this post